maandag 15 oktober 2012

Waarom kiezen voor Hoebee de Roo Makelaars als projectontwikkelaar

Advisering marktpartijen
Bij de ontwikkeling van nieuwe projecten is heldere marktinformatie belangrijk. Wij voorzien opdrachtgevers van marktanalyses en haalbaarheidsonderzoeken voor locaties waar mogelijk nieuwbouw gerealiseerd kan worden. Ook tijdens het ontwikkelingsproces adviseren wij onze opdrachtgevers voortdurend. Projecten beoordelen wij op basis van locatie, architectuur, indeling, oppervlakten en prijsstelling.

Nieuwbouwinitiëring
Als deskundige op het gebied van onroerend goed krijgen wij regelmatig te maken met locaties die geschikt kunnen zijn voor herontwikkeling. Als herontwikkeling een interessante optie is, zoeken wij binnen ons netwerk van projectontwikkelaars en aannemers een solide partij die bereid is de locatie te verwerven.

Aankoopbegeleiding
Wij bieden kopers van een nieuwbouwwoning een uitgebreide begeleiding tijdens de hele looptijd van een project. In een persoonlijk gesprek geven onze nieuwbouwmakelaars een uitvoerige toelichting op alle aspecten van het project, de specifieke woning en het aankoopproces. Ook krijgen potentiële kopers desgewenst uitgebreide informatie over de verschillende financieringsmogelijkheden en kan er geheel vrijblijvend een advies gegeven worden over de verkoop van de huidige woning. Indien de reservering op een nieuwbouwwoning wordt omgezet in een definitieve aankoop worden alle contractstukken vóór ondertekening in een persoonlijk gesprek uitgebreid toegelicht.

Marketing
De marketing van uw nieuwbouwproject is bij Hoebée de Roo Makelaars in goede handen. De woningen en de woonbeleving worden aan de consument optimaal inzichtelijk gemaakt. Hierbij maken wij gebruik van onder andere uitgebreide verkoopbrochures, maquettes en – indien mogelijk - modelwoningen. De projecten worden gepresenteerd op onze kantoren in Delft en Den Haag, via deze site en/of via speciale projectsites. Ook werken wij regelmatig vanaf locatie, in speciaal ingerichte informatiecentra of vanuit modelwoningen. Voor de start van een nieuw project organiseren wij regelmatig een verkoopmanifestatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten