maandag 17 september 2012

UW kansen op de woningmarkt?


Kom nu langs voor een vrijblijvend adviesgesprek en profiteer van ons informatiepakket!

Als u op zoek gaat naar een koophuis, is het handig om te weten welk bedrag u kunt lenen.

Om u goed voorbereid op huizenjacht te laten gaan, nodigen wij u van harte uit voor een vrijblijvend adviesgesprek op ons kantoor. Doet u dit vòòr zaterdag 29 september aanstaande, dan bent u op tijd om te profiteren van de NVM Open Huizen Dag!

Zaterdag 29 september Open Huizen Dag
Het ideale moment om u te oriënteren op de woningmarkt

De landelijke Open Huizen Dag is inmiddels een beproeft concept. Met maar liefst 50.000 deelnemende woningen biedt deze dag u als potentiële koper de kans om op een makkelijke manier uw zoektocht naar uw droomwoning te starten. En als eventuele aanbieder verdubbelt u de kans op verkoop van uw woning door mee te doen! Meer dan 100.000 mensen gingen afgelopen maart op pad om het aanbod op deze dag te bezichtigen. In de periode hierna worden bijna twee keer zoveel woningen verkocht als normaal.

Meer weten?
Bel of mail ons voor een afspraak: 015-215 43 43 en hypotheek@zo.nl, en kom bij ons langs. U krijgt een goed beeld van uw financiële bewegingsruimte. Ook hebben we een gratis informatiepakket voor u klaarliggen. Hierin zitten onder andere tips voor woningzoekenden, een verkoopversneller voor verkopers en natuurlijk tips en een bezichtigingswijzer voor een succesvolle Open Huizen Dag.

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

ZO hypotheken – ZO.nl
Pascal Berends DSI EHP



Geen opmerkingen:

Een reactie posten