dinsdag 21 augustus 2012

Verhuur Amber-complex Delft van start

DELFT - Op zoek naar een luxe appartement of een bedrijfsruimte nabij het centrum van Delft? Dan is het nieuwbouwcomplex Amber zeer geschikt voor jou!

Op zaterdag 25 augustus is de verhuur van start gegaan. Je kunt je nog inschrijven voor het project bij een van de makelaars tot maandag 10 september.

De woningen
De appartementen van Amber hebben een oppervlakte vanaf ca. 80 tot 91 m2. Je hebt de keuze uit 3 verschillende woningtypen: panorama, terras- en stadsappartement. De woningen hebben 3 of 4 kamers. Alle appartementen zijn hoogwaardig afgewerkt. Ze hebben een luxe badkamer en een complete keuken. Buiten hebben de appartementen een zonnig balkon, terras of beide, met uitzicht op het gezellige binnendek. Via een video deurintercom zie je altijd wie er voor de deur staat. De auto parkeer je gemakkelijk in de ondergrondse garage. De woningen hebben hier ook een eigen berging.

Bedrijfsruimten
Op de begane grond van Amber liggen 8 bedrijfsruimten. Ideaal voor (startende) ondernemers. Wil je een eigen praktijk opzetten of een combinatie maken van wonen en werken in hetzelfde gebouw? Het kan allemaal. De bedrijfsruimten hebben een eigen ingang en zijn daardoor gescheiden van de appartementen. De verwachting is dat de appartementen en bedrijfsruimten van Amber vanaf december 2012 worden opgeleverd.

Kies kleur in Poptahof!
Het project Amber ligt in de bruisende stadswijk Poptahof. Vanuit jouw woning ben je binnen een mum van tijd in het historische centrum van Delft. De architectuur is bijzonder en gevarieerd wat Amber een heel eigen karakter geeft. Direct naast de deur ligt het groene Poptapark waar je kunt wandelen, spelen, zitten en genieten van activiteiten. In Poptahof hoef je je sowieso nooit te vervelen; het hele jaar door worden er allerlei evenementen en workshops georganiseerd, voor jong en oud.

Hartje Delft
Het autoluwe centrumgebied van Delft ligt vlakbij je nieuwe appartement. Gezellig een drankje doen op het terras, een avondje naar de bioscoop of naar een theatervoorstelling, met de fiets ben je er zo! Omliggende steden als Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden zijn zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Voor meer informatie kan je alvast een kijkje nemen op de website: www.hureninamber.nl. Voor overige vragen kan je terecht bij Verwey Vastgoed, 010-2660000 en Hoebée de Roo makelaars, 015-2129988.


- Bron Delftse Post -

Geen opmerkingen:

Een reactie posten