dinsdag 12 maart 2013

Deelnemen? Open Huis 6 april 2013

Uw woning staat in verkoop en potentiële kopers zijn meer dan welkom! Hoe leuk zou het zijn als zij spontaan bij u zouden aanbellen? Die kans is zomaar aanwezig, mits u deelnemer bent van de NVM Open Huizen Dag. Staat op 6 april tussen 11:00 en 15:00 uur bij u de koffie klaar?

Verkoopkans verdubbelt
Voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning is de NVM Open Huizen Dag een perfecte manier om zich te oriënteren op de huizenmarkt.

Een woning bezichtigen is geheel vrijblijvend en vooral laagdrempelig. Daarom rijst bij verkopers wel eens de vraag of deelnemen aan een Open Huizen Dag wel zinvol is. Ons antwoord; dubbel en dwars!

De NVM heeft onderzoek gedaan naar aanleiding van de afgelopen Open Huizen Dag in september 2012. Van de woningen die deelnamen aan deze dag is vier maanden later 19% verkocht. Van de te koop staande woningen die niet deelnamen aan de Open Huizen Dag is na vier maanden slechts 9% verkocht.

Slimme tips
En dan gaat de deurbel… Zorg dat u niets aan het toeval overlaat en dat uw huis in optimale staat verkeert:
• Zorg dat alles schoon en opgeruimd is. Binnen natuurlijk, maar vergeet ook de ramen en kozijnen aan de buitenkant niet. Zorg ervoor dat de tuin er netjes en verzorgd bij ligt.
• Geef licht de kans in huis, open alle gordijnen. Want een heldere sfeer maakt de woning aantrekkelijker.
• Laat de potentiele koper zich thuis voelen. Beperk het gezinsleven tot het absolute minimum; hoe minder personen er in huis aanwezig zijn, hoe beter. Blijf zelf zoveel mogelijk op de achtergrond, maar zorg dat u wel beschikbaar bent om vragen te beantwoorden.
• Laat de informatieverstrekking en het onderhandelen aan ZO makelaars over.

Aanmelden
Wilt u uw woning aanmelden voor de NVM Open Huizen Dag? Neem dan contact op met ZO makelaars. Wij zorgen dat u de juiste promotiematerialen ontvangt, op Funda wordt uw woning toegevoegd aan de deelnemers van de NVM Open Huizen Dag en uiteraard ook op onze eigen website.


- Posted by Pascal de Roo -

Geen opmerkingen:

Een reactie posten